Kontorsstädning i Göteborg

Vi hjälper er med kontorsstädning i Göteborg

Att kontorsmiljön är trivsam och fräsch är otroligt viktigt. Det finns många olika saker som är kopplade till att man trivs i sin arbetsmiljö – kollegor, lokaler, inredning, möblering osv. Men självklart även att det är rent och snyggt på ens arbetsplats, man tillbringar ändå en stor del av dagen på just sin arbetsplats.

Ibland kan det även vara så att det löpande kommer gäster eller kunder till kontoret och naturligtvis säger det en hel del om företaget vilket intryck besökarna får. Smutsiga golv, dammiga ytor eller fläckiga fönster ser inte trevligt ut när man vill göra ett gott intryck. Trots att lokalvård är vår profession, så glömmer vi inte bort att bemöta varje kund individuellt och se till just ditt behov på ditt kontor.

Vi sköter kontorstädningen

Om det är något som är speciellt viktigt för dig i städningen, så tveka inte att låta oss veta – vårt jobb handlar om att lämna ett fläckfritt resultat och att du blir nöjd! Vi har självklart filosofin att städa kontor med samma omsorg och fingertoppskänsla som när vi städar i någons hem. Vi gör vårt jobb för att kontorets anställda lättare ska kunna fokusera på sitt jobb.

När vi sköter kontorsstädningen, så kan du och dina medarbetare koncentrera er på det ni gör bäst. Kontakta oss på Mellansvenska Städ i Göteborg för offert!

Kontakt

Telefon
031-171740

E-post
gbg@mellstad.se

Adress
Klangfärgsgatan 5
426 52 Västra Frölunda

Kontakta oss för offert